dimarts, 21 de juny del 2011

SHAKIRA:



Els últims concerts de Shakira estan deixant un mal sabor de boca a l'artista. Si en el concert que va oferir a Barcelona el passat 29 de maig va ser criticada per començar amb més d'una hora de retard, en esta ocasió no ha sigut distint.

El passat cap de setmana, la colombiana va actuar a Suïssa on l'esperaven milers de seguidors. Després d'una hora i mitja d'espera, Shakira va eixir a l'escenari entre una pluja de crits i xiulits d'un públic cansat i impacient. Encara que la seua espera va ser amenitzada per un DJ, això no va servir per a calmar els ànims dels fans que volien veure a l'artista.

Durant el concert, els seguidors van oblidar el retard i van decidir disfrutar de la música però, quan tot pareixia anar bé, una nova desil·lusió els va envair. Després de cantar el seu popular tema Waka-waka, la colombiana va desaparèixer de l'escenari i no va tornar. L'organització del concert va decidir llavors encendre les llums donant per acabat el xou.

A més del retard, molts dels allí presents es van adonar de que Shakira estava cantant en playback, la qual cosa va deslligar les crítiques per part de molts d'ells. 'En algunes cançons ella deixava de cantar i escoltaves com la cançó seguia amb la seua veu, com per art de magia', compten alguns espectadors."

"Però no tot són males notícies. Shakira va tornar a demostrar la seua solidaritat amb els més desfavorits en una reunió amb les autoritats alemanyes. Des que la cantant creara la fundació l'any 1997, milers de xiquets han sigut atesos i millorat la seua qualitat de vida."

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada