dilluns, 20 de juny del 2011

El sicari de Deu (2011)

Després de centenars de anys de enfrontament, la rasa humana ha derrotat a seu enemic més terrorífic, les hordes de vampirs. Els pocos vampirs que queden han sigut recuits en reserves aïllades, i la majoria dels humans se han refugiat en ciutats a murallades dirigides per la Església. Els sacerdots, entrenats com combatents mortífers durant les guerres contra els vampirs, ara realitzen treballs menors, viuen en complet ais-lament i marcats per els seus distintius tatuatges, son evitats per els veïns del lloc...
Quan la noticia de un atac vam-píric i el segresta-ment de una jove de 18 anys en una zona remota aplega a les orelles del Sacerdot (Paul Bettany), un veterà de guerra, este sol·licita als monsenyors regnants permís per anar en busca de la rehen, la seua neboda. Quan ells es neguen, trenca els seus vots sagrats, desafia les ordres dels seus superiors i se disposa a encontrar a la xica antes de que els vampirs la esclavitzen. A la seua trobada se unix el novii de la seua neboda , Hicks (Cam Gigandet), un jove sheriff de gatillo fàcil i una antiga sacerdotessa guerrera (Maggie Q) que pos-eix poders de luxa sobrenaturals.

Però quan aplega al desèrtic poble de Jericho, Sacerdot, Hicks i Sacerdotessa se encontren com una escena de devastació que du la marca dels vampirs i amb això una nova i escalofriant amenaça.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada