dimecres, 1 de desembre del 2010

El Barça de Guardiola humilla al Madrid de Mourinho amb una golejada

Els blaugrana converteixen el Camp nou en el Teatre dels Somnis guanyant 5-0 als blanquets amb gols com els de de Xavi, Pedro, dos del 'guaje' i un últim de Jeffren.

El partit més vist de tota la història, milions d'aficionats esperan aquell moment, tots amb l'esperança de que guanye el seu equip, i finalment una victòria blaugrana no gens esperada per als del equip de Mou.

El Barça ha pegat un colp damunt la taula de la Lliga i, com ja va passar l'any passat, supera en la classificació a un Real Madrid que arribava com el líder al Camp Nou. Els de Pèp Guardiola tenen, en la jornada 13, dos punts de ventaja sobre els 'merengues', que han perdut la seua primera trobada de la campanya.

Els del barça sumen ja quatre 5-0 davant el Madrid, resultat que aconseguiren en els cursos 1934-35, 1944-45 i 1993/94. El 7-2 aconseguit en la campanya 1950-51 es la major golejada rebuda per els madrilistes en el espai barcelonista.


Dons i a tot açò, jo soc del Valencia, però antes del Madrid que del Barça!!...I no hi ha que preocupar-nos que un altre any serà i perquè estos catalans guanyen un partit que no es pensen que ja ho tenen tot guanyat...


Fora Barça................i ALÀ MADRID!!!!

3 comentaris:

  1. FORA SARA PAULOOO!!!!jajajaja

    ResponElimina
  2. Revisa les faltes més cridaneres:

    sóc
    abans
    no cal preocupar-nos
    Hala (Alà té un altre significat)

    ResponElimina